Personal Coaching zoals het hoort te zijn ! 

Deze ultieme trajecten helpen jouw aan een optimale gezondheid.
Welke past het best bij jouw?

Maak hieronder je keuze en neem direct vrijblijvend contact op.

Personal Health Program

Het Personal Health Program is ontwikkeld voor de mensen die all-in willen gaan.


Loop jij al veel te lang met plannen om aan je gezondheid te werken en in shape te komen?  Wat is hier tot nu toe van terecht gekomen……..??

In dit programma gaan we terug naar de basis !  Tijdens een uitgebreide intake brengen we je gezondheid en je doel in kaart. Met deze cruciale informatie maak ik voor jouw een plan die jou stap voor stap naar je doel brengt.

 Tijdens onze samenwerking zal ik jouw intensief gaan begeleiden op je levensstijl, voeding, training en dit is ten alle tijden in een prive setting.

Je gaat behalve dat je je doel gaat behalen,  leren wat de principes zijn van voeding, fysieke training en  alle tips omtrent levensstijl en hoe dit toe te passen in het dagelijks leven.  Dit is een schat aan informatie waar je heel veel aan hebt.  Ook na onze samenwerking, zodat je je behaalde  resultaten kan blijven behouden.

Start nu.

Health Battle

De 6 maanden Health Battle is zo geprogrammeerd dat jij top resultaten gaat behalen in een groep met dezelfde doelstelling.

De Health Battle is geschikt tot een maximum van 8 personen.

In de Health Battle zijn de training sessies 1 op 1 met jouw coach in een prive setting en zal er elke 2 weken een gezamelijke informatieve lezing zijn over onderwerpen zoals; voeding, stress, slaap, training etc. Zo leer jij stap voor stap hoe je alle facetten van een optimaal gezond leven kan gaan toepassen in het dagelijks leven.

Behalve dat jij minimaal 2 keer per week fysiek aan de slag gaat met jouw coach, zal er ook wekelijks een gezamelijke outdoor training zijn. Dit verhoogt niet alleen de motivatie, maar je kunt ook na de training gezellig kletsen met de overige deelnemers en ervaringen en tips uitwisselen.

Start nu.