In de 19 jaar als gepassioneerd beroeps militair is Gerwin gevormd tot de persoon die hij nu is.

Tijdens zijn leidinggevende loopbaan als beroepsmilitair is Gerwin in situaties terecht gekomen waar hij keuzes moest maken, kansen moest creëren en oplossingsgericht moest handelen om de opdracht te behalen.

Tijdens vele situaties moest Gerwin zelfstandig beslissingen nemen die om leven of dood gingen.
Hierdoor kreeg hij erg veel draagvlak bij zijn collega’s, omdat hij altijd de opdracht centraal zet met een zo klein mogelijk risico voor zijn personeel.

De zware opdrachten eisten veel van het lichaam, zowel geestelijk als lichamelijk.

Hierdoor is Gerwin geïnteresseerd geraakt in het menselijke lichaam en vroeg hij zich constant af; waarom kan het lichaam zo veel? Wat doet je lichaam tijdens deze zware omstandigheden? Hoe kan ik voorkomen dat mijn personeel blessures krijgt en wat is de juiste voeding voor maximale prestatie?

Gerwin wilde antwoord op die vragen en is er naar op zoek gegaan. Na een lange zoektocht heeft hij die gevonden bij The Overload Principle. Daar volgde Gerwin de afgelopen jaren diverse studies tot Advanced Mylogenics Practitioner, Personal Hormonal Profiler en T.O.P Certified Trainer Level A en B.

Deze opleidingen verschaften Gerwin verregaande kennis aangaande moderne behandelmethodieken, anatomie van de te behandelen structuren, bewegingspatronen, voeding, hormonen, training en veel meer…

Gerwin zijn opgedane kennis en zijn professionele CAN DO mentaliteit maken hem uniek in zijn soort. Voor blessures, pijnklachten, persoonlijke begeleiding en advies over voeding moet je bij Gerwin zijn.

Zijn visie is dan ook een GEZOND EN PIJNVRIJ LEVEN!

Mijn Visie

Samen naar een gezond en Pijnvrij leven 

Na iets meer dan 10 jaar met pijnklachten in mijn schouder en nek, door vele dokters doorverwezen maar zonder enig resultaat , ben ik blij dat we Gerwin Franken gevonden hebben.. Na 3 behandelingen ben ik helemaal pijn vrij.. Gerwin bedankt voor wat je hebt gedaan
Leonie Brouwers
Nooit meer verwacht en toch gebeurd!! Na ruim 4 jaar na 1 behandeling pijnvrij geslapen!! Heb totaal 4 behandelingen gehad en moet nu echt wennen dat ik geen pijn meer in mijn onderrug heb. Gerwin bedankt...je hebt mijn leven totaal veranderd!
Bianca Pennings
Ik ben in het begin van de zomer zwaar door mijn rug gegaan. Nu is mijn rug mijn zwakste plek en gebeurd dit met regelmaat, echter deze keer was het echt goed mis. Na veel fysiotherapie behandelingen kreeg ik het advies van mijn vriendin om eens met Gerwin te praten om te kijken wat hij voor mij kon betekenen. Na een soort intake gesprek is Gerwin direct begonnen met zijn behandeling. Na de eerste behandeling was ik al verbaasd wat ik al meer kon. Ik heb in het totaal 4 behandelingen gehad en ben bijna van mijn pijn verlost. Gerwin heeft mij meerdere oefeningen gegeven die ik dagelijks moet uitvoeren om mijn rug sterker te maken. Na jaren met rugklachten rond te hebben gelopen heeft Gerwin heel duidelijk laten zien dat het probleem niet alleen in mijn rug zit maar dat ook andere spieren moesten worden behandeld om tot dit resultaat te komen. Ik raad iedereen aan om eens met Gerwin contact op te nemen die last heeft van zijn rug en daar al jaren aan wordt behandeld. Ik was pessimistisch maar ben 180 graden gedraaid en geloof echt in zijn methode en manier van aanpak.
Peter Hilbrands
Heb al jaren klachten met lang zitten. Dan is t net mijn zitvlak beton is. Ik heb dan ook hulp nodig bij het opstaan. Hiervoor al vaak bij fyshio geweest en dat helpt maar voor korte duur. Vorige week zie ik een bericht van Gewin voorbij komen op Fb waarin duidelijk klachten worden omschreven.Ik heb geen minuut getwijfeld en heb dan ook een afdprask gemaakt. Gisteren 1e afspraak gehad en je raadt t al de klachten zijn verminderd. Wat een opluchting Het is natuurlijk niet na 1 behandeling over dus volgende week 2e. Heb alle vertrouwen erin dat hij me dus van deze vervelende klachten af kan helpen. Kundige man die met zijn behandel methode een groot bereik heeft.
Audrey Hommen